×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

L'ACB torna a Salou

Van quedar tan satisfets que repetiran la visita a finals de mes. El València va ser qui va contactar amb el CB Salou i amb l'Ajuntament per interessar-se a tornar aquest al pavelló del Milà, l'indret on ara fa un any ja va disputar un amistós davant el Joventut.

Malgrat els inconvenients que provoca la pandèmia, tot va anar rodat el 2020. I el 2021, possiblement també. A Salou, encantats de rebre l'interès de part d'un dels millors equips d'Espanya i Europa, i que el rival sigui tot un històric català com el Manresa.

OKOK19 AGOST

Es tracta del mateix pavelló on juga l'equip local i on, a la primavera, va celebrar-se amb èxit la fase d'ascens a la LEB Plata. Una altra prova de força per a l'equip local i per al Patronat d'Esports. Ara ja ningú descarta que aquests dos anys amb amistosos ACB suposin el començament d'un habitual de l'estiu, el torneig Vila de Salou, que celebrarà així la seva primera edició.

El València-Manresa es disputarà el dimarts 31 d'agost a les 20 hores i, si tot va bé, amb part de la grada oberta per al públic. Les entrades poden adquirir-se contactant amb el club o acudint al bar del poliesportiu i el cost de cada tiquet aniran dels cinc als deu euros.

Foto: València Bàsket