Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

ERC de Salou demana que els trens entre Tarragona i Barcelona comencin i finalitzin a Salou

Esquerra Republicana de Salou considera que les noves freqüències de tren per Salou són un desgavell. Diuen que se senten decebuts amb totes les administracions perquè durant tots aquests anys no s’ha fet la feina perquè el municipi no perdi connectivitat i ara se’n paguen les conseqüències.

És per això que reclamen que tots les rodalies que fan Tarragona-Barcelona comencin i acabin a Salou, diuen que aquesta mesura es pot implementar ja sense grans costos econòmics, asseguren que amb això la situació s’arreglaria molt. A banda, Esquerra també reclama la construcció d’un ramal fins a Vila-seca per connectar-se al Corredor. Tot i això la formació continua sent partidària del desmantellament de les vies del centre del municipi i la implementació d’un tren tram.

El grup municipal d’Esquerra a Salou està traslladant totes aquestes propostes als seus representants a les institucions catalanes i estatals perquè siguin una realitat com més aviat millor.

 

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ