Notícies 12. 08/04/2024

El usuaris de Renfe diuen prou i denuncien el mal funcionament dels trens amb retards constants, una situació que s'agreujarà d'aquí pocs mesos amb més obres al corredor del Mediterrani. Volen solució a un problema endèmic que els afecta a la feina i a la vida.

Torredembarra es desperta amb un operatiu policial contra el tràfic de persones i l'explotació laboral. S'han fet diversos registres en negocis i vivendes. L'epicentre de l'operatiu ha estat la Torre, tot i que s'han realitzat escorcolls en altres localitats.

Entrarem a l'església del Sagrat Cor de Vistabella on s'han començat a fer visites teatralitzades per conèixer la història d'aquest temple obra de Josep Maria Jujol fa 100 anys. Es va construir amb aportacions dels habitatns de la Secuita.

Coneixerem el Juanillo Otón, un pilot tarragoní que ha fet la volta al món amb moto amb finalitats solidàries. Després de la gesta, rebuda emotiva aquest cap de setmana a la plaça de la Font.

I en esports, el Nàstic continua viu en la seva lluita per aconseguir l'ascens directe. Un solitari gol de Jaume Jardí va ser suficient per imposar-se al Fuenlabrada i aconseguir que els punts es quedessin al Nou Estadi.

L'Oca Global Salou s'enfrontarà al Ciudad de Huelva aquest dissabte en el primer partit en la lluita per l'ascens de categoria. Serà com a visitant. La tornada, la setmana vinent, el 21 d'abril a la capital de la Costa Daurada.

Programes més recents a TAC12