Notícies 12. Edició vespre. 05/04/2024

Comença a funcionar la nova comissaria dels Mossos d'Esquadra a Torredembarra que dona servei a la zona del Baix Gaià. És un equipament llargament reivindicat que ha de servir per millorar el servei i alliberar les policies locals d'algunes tasques que ara assumien.

Iqoxe i els seu responsables aniran a judici acusats d'abocar aigües residuals sense depurar almar. És una decisió que en el seu dia ja va prendre la jutgessa però s'hi va presentar un recurs. Ara, després de reobrir la fase d'instrucció, s'avala la decisió.

La presó de Mas d'Enric retira de la cuina 15 presos condemnats per delictes violents. És una decisió que es pren arran de la mort d'una de les cuineres en mans d'un intern i que ja han fet prèviament altres presons catalanes com la de Ponent, a Lleida i Lledoners.

L'alcalde de Vila-seca, Pere Segura, serà el número 6 de la llista de Junts a Tarragona de cara a les eleccions al Parlament. S'incorpora al projecte de Puigdemont com a independent. A les eleccions passades ho va fer amb la llista del PDeCAT.

En esports, el Nàstic rep diumenge un Fuenlabrada que es troba a mitja taula i que arriba a Tarragona amb una dinàmica negativa de tres partits sense guanyar. A l'anada, els homes de Dani Vidal van caure per la mínima.

I és divendres, i per tant tenim entrevista, avui conversa amb el conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena. Hem parlat amb ell aprofitant l'obertura de la nova comissaria dels Mossos a Torredembarra. Parlarem d'aquest equipament però també de trànsit i de simulacres químics.

Programes més recents a TAC12