Notícies 12. Edició migdia. 21/02/2024

Els pagesos porten la protesta a Madrid per reclamar millores al sector que els permeti viure del camp. Reclamen al ministeri que es canvïi la llei de la cadena alimentària per treballar amb preus més justos.

Les denominacions d'origen s'alien per crear el Consell del Vi, una iniciativa per augmentar la presència dels vins del territori  a les cartes dels restaurants. L'aliança compta amb el suport de la Federació d'Hostaleria.

Altafulla no aprovarà per unanimitat la demanada de modificar el seu terme municipal guanyant terreny a Tarragona. El principal grup de l'oposició, Alternativa Altafulla, no hi donarà suport perquè no entenen la manera com s'ha fet.

La Jove de Tarragona tornarà a la diada de Sant Fèlix tres anys després. Ho farà al lloc dels Minyons de Terrassa. Els liles completen el cartell de la diada juntament amb els verds i les dues colles de Valls.

I en esports, 850 jugadors competiran a la piscina de l'Anella Mediterrània en la quarta edició del torneig de waterpolo formatiu. Serà per Setmana Santa, del 23 al 26 de març amb la presència d'equips nacionals i internacionals.

 

Programes més recents a TAC12