Notícies 12. Edició vespre. 20/02/2024

La pagesia serà demà a Madrid, davant el Ministeri d'Agricultura. Reclamaran la modificació de la llei de la cadena alimentària, mentre ja preparen noves mobilitzacions. El 28 de febrer tallaran la frontera amb França i d'aquí a tres setmanes es proposen bloquejar les cadenes de distribució de grans superfícies.

Cau el consum de productes frescos, com la carn, les fruites i les verdures, a causa de la inflació. Els experts, però, alerten de les conseqüències en la salut que pot tenir substituir aquests aliments per altres de processats, que són més econòmics.

L'aprovació dels pressupostos torna a penjar de Hard Rock. Els socialistes demanen al Govern que es comprometre amb el que va signar ara fa un any i en desencalli la tramitació. Esquerra no entén que torni a ser la principal preocupació, tot i que podria fer un gest. Els Comuns, mentrestant, no en volen sentir a parlar.

l consum d'alcohol és habitual entre els adolescents. Gairebé la meitat dels joves d'entre 16 i 17 anys n'ha begut en els darrers 30 dies i un de cada cinc joves s'ha emborratxat el darrer mes. Segons un estudi de la URV, tot i que els nois i noies tenen més informació, el consum de substàncies estupefaents NO es redueix.

El CBT es queda sense bases titulars, després de la lesió de David Fernández. Jorge Serna haurà de tirar d'imaginació per cobrir aquesta posició i lluitar per la salvació. Queden sis partits de lliga. El club, igualment, no tanca la porta a fer alguna incorporació.

Programes més recents a TAC12