Notícies 12. Edició vespre. 26/10/2023

El PSC aconsegueix tirar endavant la pujada d'impostos i taxes a Tarragona gràcies al suports de Junts i els comuns. El principal grup a l'oposició, Esquerra Republicana, s'ha decantat pel no en la majoria de les votacions tot i que en la brossa s'ha abstingut.

L'atur puja en 8.000 persones a la demarcació de Tarragona durant el tercer trimestre, tot i que s'han creat 5.000 nous contractes. Són dades de l'enquesta de població activa que s'ha conegut avui. 7 de cada 10 tarragonins empleats treballa als sector dels serveis.

La Universitat Rovira i Virgili té més alumnes que mai. Se situa en gairebé 15.000 persones matriculades entre graus i màsters. Sabrem els motius d'aquest increment històric.

L'Escola La Portalada d'Altafulla tractarà al mateix centre les prop de 4 tones de residus orgànics que es generen cada curs al menjador. Ho farà en una màquina de compostatge que ho tractarà perquè després es pugui transformar en adob.

I en esports, estarem a la futura ciutat esportiva del Nàstic, on s'ha començat a instal·lar la gespa artificial. En aquesta primera fase es construeixen dos camps de futbol, que haurien d'estar operatius en breu.

 

 

Programes més recents a TAC12