La setmana. 28/10/2023

Setmana històrica per al Camp de Tarragona amb l'obertura del túnel del Coll de Lilla, després de més de 15 anys d'espera. La inauguració va ser dilluns. El Ministeri calcula que hi circularan 12.000 vehicles diaris.

Arrenquen els treballs per construir el poligon logístic de Cimalsa a Montblanc, un projecte que va començar a caminar fa 20 anys. És on Bon Preu hi instal·larà un centre logístic amb una inversió de 200 milions d'euros. L'ajuntament espera que amb l'inici de les obres, hi hagi més empreses interessades en ubicar-s'hi.

L'Ajuntament de Tarragona aprova, in extremis, la pujada de l'IBI en un 7,4% i un 12% la brossa. També s'encareix la taxa de terrasses dels bars. I la pujada d'impostos es reprodueix a la resta de consistoris, on es justifiquen els augments per la inflació.

El temporal ensorra part del terra del passeig marítim d'Altafulla, concretament el d'una de les principals entrades a la platja i a tocar de les terrasses. És on el departament de Costes de l'Estat s'havia compromès a treballar. Ara s'hauran d'avaluar els danys i veure què cal fer exactament.

Les Muntanyes de Prades podria ser una de les úniques zones de Catalunya on enguany se salvaria la temporada de bolets. Es preveu una producció molt baixa a nivell de Catalunya per la sequera. El preu del kilo es mou entre els 15 i els 30 euros.

 

Programes més recents a TAC12