Notícies 12. 13/04/2021

Esquerra Republicana demana a les direccions nacionals d'En Comú i Podem que no interfereixin en l'entrada de Junts al govern de l'ajuntament de Tarragona. L'acord a nivell municipal estava fet i s'havia de materialitzar després de les eleccions al Parlament, però ara els òrgans nacionals d'En Comú i Podem no ho beneeixen.

Salut només detecta un positiu en el cribratge que va fer al barri tarragoní de Bonavista la setmana passada i en el qual van participar més de 800 persones. Davant d'aquestes resultats es plantegen si són efectius o cal canviar d'estratègia. Dilluns començarà el cribratge massiu a la Universitat Rovira i Virgili.

Càritas a Montblanc posa en marxa demà un servei per assessorar i ensenyar a fer tràmits on line. Han detectat que des de l'inici de la pandèmia molta gent se'ls adreça perquè va perduda. Se'ls ensenyarà per exemple com donar-se d'alta a la meva salut.

Els vols regulars tornaran a l'aeroport al juliol amb la línia que els unirà amb les illes Canàries. Avui s'ha presentat aquest niu servei en un acte en que el territori ha tornat a reclamar més inversions perquè l'aeroport tingui més activitat més enllà de la temporada d'estiu.

Als esports, escoltarem les primeres valoracions de la constantinenca Èlia Canales, que ha fet història aconseguint la seva primera medalla d'or internacional en tir amb arc sènior individual. La victòria en la Copa d'Europa és el preludi d'un curs apassionant en què el gran objectiu és classificar-se per als Jocs Olímpics.

Programes més recents a TAC12