Notícies 12. 12/04/2021

El Camp de Tarragona registra durant el cap de setmana 23 nous ingressats per coronavirus. Una dada que no es registrava des de mitjans de gener quan estaven en plena tercera onada. La diferència és que en aquell moment les UCIs tenien el doble d'ingressats que ara.

La Generalitat tira enrere els dos projectes que preveien instal·lar plaques solars en gairebé 130 hectàrees de terreny entre Montblanc i l'Espluga de Francolí. Els considera inviables per qüestions ambientals, agrícoles i patrimonials.

Una crema agrícola no autoritzada va ser la causa de l'incendi entre l'Espluga de Francolí i Senan del 21 de març que va cremar 42 hectàrees. És la conclusió a què ha arribat la investigació dels Mossos i els Agents rurals.

Valls repartirà els actes de la festa major de Sant Joan en cinc espais per adaptar-se a la normativa contra la pandèmia. Per primer cop hi haurà concerts a l’aparcament de l’Hort del Carme.

El Nàstic es queda sense coixí d'avantatge respecte als seus perseguidors després d'empatar a un al camp de l'Alcoià. Dos partits i dos punts per als de Toni Seligrat, en zona de "playoff" d'ascens però igualats a coeficient amb l'Andorra i el Barça B.

Programes més recents a TAC12