Notícies 12. 14/04/2021

Contundència de les direccions nacionals d'En Comú i Podem a l'hora de dir que si Junts entra al govern de l'ajuntament de Tarragona ells sortiran de l'executiu liderat per Pau Ricomà. Diuen que no poden pactar amb la dreta i que no contemplen en cap cas està al mateix govern on hi hagi Junts.

Retorna l'activitat a les residències i als centres que treballen amb persones vulnerables. Ens fixarem amb el complex residencial Villablanca, entre Vila-seca i Reus, que treballa amb persones amb transtorns mentals. Amb tots els usuaris i treballadors vacunats ha programat una vuitantena d'activitats. Amb l'esclat de la pandèmia es va anul·lar tot.

L'allibertament dels peatges de les autopistes AP7 i AP2 aquest setembre farà que els municipis tarragonins per on passen deixin d'ingressar uns 3 milions d'euros en concepte d'IBI. La ciutat de Tarragona, per exemple, perdrà mig milió d'euros.

Valls posarà més càmeres de vigilància al centre històric per dissuadir els delictes i augmentar la sensació de seguretat. Fa tres setmanes van entrar en funcionament les primeres, les del carrer de la Cort. Ara s'ampliarà el nombre i el radi d'acció.

Eufòria al Club Bàsquet Salou per la consecució del passi a la fase d'ascens a la LEB Plata per primer cop a la història. A l'espera de l'última jornada prèvia, el següent rival a partit únic serà el Llucmajor de les Illes Balears, el Mollet o, atenció, el Valls. I és que no és descartable un derbi territorial de cara als quarts de final per pujar.

Programes més recents a TAC12