La piscina coberta del càmping de Montblanc s'obrirà a la població general el 15 de setembre

Montblanc podrà començar a utilitzar la piscina coberta del càmping a partir del 15 de setembre. L'empresa i el consistori han arribat a un acord per tal d'utilitzar les instal·lacions de juny a setembre, que és quan la piscina municipal està tancada.

Al novembre, quan el càmping tanqui per preparar la nova temporada, s'habilitarà un accés des de la carretera directe a la piscina i també estaran ja acabades les obres dels vestidors, que encara s'han de construir, així com la climatització de tot l'espai. També es construirà un pàrquing just al davant.

D'aquesta manera, l'Ajuntament donarà resposta a la demanda d'una piscina climatitzada a Montblanc, que també podran utilitzar veïns de la Conca. Preveuen que aquest sigui un any de prova, i esperen que la gent hi participi.

Càmping i ajuntament estan ara ultimant detalls com els horaris d'obertura i de les activitats, ja que hi haurà alguns mesos en que conviuran els campistes amb els usuaris de la piscina. També, de setembre a novembre, al càmping obrirà a tots els ciutadans el seu parc aquàtic, que disposa de cinc tobogans. Les obres han anat a càrrec del càmping.

L'àrea d'esports de l'Ajuntament està treballant en una programació d'activitats dirigides, per poder realitzar a la piscina durant l'hivern. Esperen poder-la presentar properament i posar-les en marxa de cara al mes d'octubre. També preveuen arribar a acords amb les escoles perquè puguin fer cursos de natació en horari escolar.