L'Ajuntament de Montblanc concreta com serà l'àrea de lleure del nou polígon

L'Ajuntament de Montblanc impulsarà una zona d'oci al polígon logístic de CIMALSA. Es tracta d'un espai de 19.000 metres quadrats que l’Ajuntament de Montblanc  podrà comercialitzar i dividir en parcel·les de fins a 4.000 metres quadrats i que estarà situat a l'entrada del polígon.

L'objectiu és que s'hi pugui ubicar un hotel de carretera. També s’habilitarà un espai d’uns 800 metres quadrats per a supermercat, a més d’una cafeteria i aparcament. L'alcalde, Josep Andreu, ho va avançar al darrer ple de l'Ajuntament de Montblanc, però sense donar els detalls que ara s'han conegut.

L'espai també vol acollir altres establiments esportius i de lleure. La nova zona també disposarà de diverses àrees d’aparcament; rentador per a vehicles, estació de  servei i un centre de recollida per a la botiga en línia. També s'hi podran emplaçar oficines i centres empresarials, tallers de restauració d’ús  públic, centres logístics, espais per acollir serveis tecnològics i servei de transport. Si tira endavant, seria la primera zona d'oci de la Conca de Barberà.