Ciutadans aposta pels indecisos per capgirar les previsions de cara al diumenge

La formació taronja es postula com a força garant perquè les infraestructures que necessita Tarragona arribin finalment a casa nostra. Asseguren que la gran massa d'indecisos que encara hi ha poden fer decantar la balança.

Últimes hores de campanya i els partits s'afanyen a recollir el màxim d'adhesions possibles a la seva causa. És el cas de Ciutadans, que ha estat celebrant diverses trobades entre veïns a diferents poblacions del Camp de Tarragona. Com aquesta trobada a Salou, on es vol explicar la incidència que pot tenir la formació taronja en les decisions que es prenguin al Congrés i que poden afavorir la demarcació de Tarragona.

Pel que fa a mesures concretes, a Ciutadans remarquen que cal continuar treballant per crear una nova legislació per als treballadors autònoms que recorden sumen uns 45.000 a la demarcació. Per altra banda, en clau de política general, des de Ciutadans s'insisteix en la necessitat, diuen, de tornar Catalunya a la normalitat i restituir l'ordre constitucional. Asseguren que la seva presència al Congrès ja ha servit per aprovar mesures importants tant per a Tarragona com per a la resta del país.

La formació taronja confia que els votants atorguin la seva confiança en Ciutadans malgrat les enquestes pessimistes i afirmen que el seu partir continuarà en la mateixa línia de treball que fins ara. Així, asseguren ser els que garanteixin l'estabilitat al país. Apel·len també als indecissos, uns 120.000 a Tarragona, que diumenge hauran de definir finalment cap a on anirà el seu vot.