Constantí respira Sant Jordi amb més roses que mai

Constantí ja llueix la decoració de Sant Jordi que ha omplert els principals carrers del municipi roses. Enguany s'han guarnit més espais que mai i es calcula que s'han fet entre 5.000 i 6.000 roses noves que se sumen a les que s'han reutilitzat de l'any passat. A més, s'ha apostat per una mida de rosa més gran.

Darrere de les decoracions florals hi ha la feina incansable d'entitats com l'Associació de Dones, l'Escola d'Adults o el Centre de Dia. Els voluntaris i voluntàries van començar a elaborar les roses al gener i ells mateixos s'han encarregat d'instal·lar-les amb l'ajuda de la brigada municipal. D'aquesta manera, el municipi ha quedat guarnit de roses com cap altre.

Mural

A més d'aquesta decoració floral, també s'ha estrenat un gran mural a la plaça de les Escoles Velles fet a partir dels dibuixos dels alumnes de les escoles constantinenques. La cirereta per Sant Jordi la posarà el gran tendal que han elaborat un grup de dones del municipi i que llueix durant totes les celebracions i actes festius.