Goodman construirà noves naus logístiques al polígon de Constantí

Un solar d’uns 60.000 metres quadrats urbanitzables al polígon de Constantí servirà d’emplaçament de quatre noves naus logístiques de gran capacitat. L’empresa Goodman, especialitzada en la gestió i desenvolupament d’espais logístics preveu invertir a la zona gairebé uns tres milions d’euros en un projecte que dissenya quatre grans espais d’emmagatzematge de 10.000 m²  cadascun amb deu molls de càrrega per mòdul.

L’Ajuntament ja ha donat el vistiplau a la llicència d’obres perquè l’empresa Goodman pugui aixecar-les per oferir-les a empreses logístiques que puguin interessar-se per instal·lar-s’hi.

No és el primer espai que gestiona Goodman a Constantí. De fet, al costat mateix dels terrenys hi opera, des de l’octubre, Amazon, en una nau de 10.000 metres quadrats, també aixecada per Goodman seguint la mateixa estratègia, i que ha generat 120 llocs de treballs de forma directa.

El nou centre logístic de Goodman a Constantí s’emmarca en la segona fase del desenvolupament del pla urbanístic del polígon que es va començar a gestar ara fa cinc anys. Les obres haurien de començar ben aviat.