×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 362

El pregó de Sefa Bové obre la Festa Major de Constantí

El mes de gener és especial per als veïns i veïnes de Constantí perquè celebren la Festa Major d'Hivern en honor a Sant Sebastià. Enguany s'ha pogut recuperar la presencialitat, però alguns actes s'han hagut d'adaptar o ajornar.

El tradicional pregó, que va donar el tret de sortida oficial a la festa, es va celebrar en el format habitual i amb presència de públic al pavelló poliesportiu. Va anar a càrrec de la constantinenca Sefa Bové, que forma part de l'equip de la Fundació Esclerosi Múltiple a Reus. Bové va reviure els moments de la seva infància al poble.

Coincidint amb l'acte, es va efectuar l'entrega dels Premis i les Distincions honorífiques de l'any 2021. Un reconeixement a diverses persones i entitats per la tasca o conducta realitzada. Un esdeveniment amenitzat amb música de la mà de Manu Guix.

Abans, però, els grallers de Constantí i el grup La Corranda van animar els carrers del centre del poble. També es va inaugurar al Sindicat Agrícola la mostra de pintura d'artistes locals.

La festa, que compta amb una vintena d'activitats per a tots els públics, s'allargarà fins al 30 de gener.