El projecte de Hard Rock surt reforçat

El projecte de Hard Rock surt reforçat després de les eleccions. I és que les forces polítiques que més s'hi oposaven són les que han perdut més pes: Comuns, la CUP i, fins i tot, podríem incloure-hi Esquerra amb el seu escepticisme.

En canvi, la majoria per al complex d'oci i recreatiu a Salou i Vila-seca tindrà més suports al Parlament. De fet, els qui han millorat resultats són partits que han defensat la iniciativa. Especialment, el PSC, però també Junts i el Partit Popular.

TORNARÀ A SORTIR EN LES NEGOCIACIONS?

Caldrà veure quin lloc ocupa ara Hard Rock en la negociació per a la investidura. Ve de fer saltar pels aires els pressupostos i, de retruc, l'anterior legislatura. Esquerra n'ha pagat la factura, però als Comuns el seu "No" també els ha sortit car. La contradicció de tot plegat és que Salvador Illa pot necessitar entendre's amb ells.

En qualsevol cas, l'altre projecte que hauria de guanyar velocitat és el de la futura Àrea Metropolitana del Camp de Tarragona. Aparentment, els socialistes s'hi han posat de debò des que van fer-se amb el comandament de les principals ciutats del territori. Si tot quadra perquè Illa sigui president, entendre's hauria de ser encara més fàcil, també per desplegar el futur tramvia. Les diferències amb Salou, que insisteix que no vol catenàries, s'haurien d'aplanar perquè els dos serien del mateix color.