La Jove de Tarragona vol tornar a triomfar al Vendrell

Tornar a repetir gestes com les del 2012, descarregant el primer 5d9f de la seva història, o del 2016, amb el primer 3d10 descarregat i la millor actuació de la seva història. Així encara la Jove de Tarragona la seva participació en la diada de Santa Teresa del Vendrell d'aquest diumenge.

Els liles hi arriben amb un objectiu clar: descarregar, per primera vegada des del 2019, el seu castell bandera, el 5d9f. Una supercatedral que els d'Adrià Calvet ja van intentar el primer diumenge de festes, però quedant molt lluny de les proves realitzades al pati d'assaig. Els tarragonins també hi podrien portar l'únic Gamma Extra descarregat enguany, el 2d9fm.

LA JOVES, AMB SANTA ÚRSULA A L'HORITZÓ

Al seu costat, la Joves de Valls intentarà trobar l'equilibri entre continuar mostrant el seu bon moment aquesta temporada i el fet de tenir la diada de Santa Úrsula la setmana vinent. D'aquesta manera, la tripleta màgica juntament amb el seu gran pilar de vuit emmanillat podria ser l'objectiu d'una colla vallenca que també té al seu abast un gran castell com el 2d8 desfolratperò que caldrà veure si surt a plaça al Vendrell.

EN DIRECTE A TAC12

La diada la completaran uns Nens del Vendrell que tindran en el 4d8 el seu principal objectiu. Una actuació que es podrà seguir en directe a TAC12 des de cinc minunts abans de la una del migdia.