Una sèrie del món dels pallassos, la nova aposta de Tac12 i La Xarxa

El dissabte 14 d'octubre Tac12 estrenarà Rocket Talent Fest. Una sèrie d’entreteniment sobre el món dels pallassos produïda al Camp de Tarragona i que també s’emetrà a una vintena de televisions de la Xarxa. Creada per la companyia vallenca Passabarret i dirigida per S. Morris Produccions, la sèrie es va presentar, en preestrena, aquest dijous a Valls.

Una seixantena de persones van poder veure en preestrena el primer dels dotze capítols que formen la nova sèrie que emetrà aquesta casa. Els inspiradors i els artífex de la iniciativa van donar la benvinguda a Rita i Boca, els dos pallassos que protagonitzen la nova sèrie coproduïda per Tac12 i Xarxa de Televisions Locals. Una producció que permetrà exportar el talent del Camp de Tarragona arreu.

La sèrie és una creació de la companyia vallenca de circ Passabarret, que ha treballat sota la direcció de Sergi Martín, d’S. Morris Produccions. És la història d’uns pallassos fracassats que s’han quedat sense feina i que coincideix amb el rodatge d’un talent-show que, poc a poc, va entrant a les seves vides. El rodatge, realitzat entre els mesos de febrer i maig d’enguany ha comptat amb una trentena de localitzacions, més de dos-cents figurants, una quarantena d’actors i actrius i més de vint companyies locals.

Són dotze els pallassos i pallasses professionals de primera línia que han participat d’aquesta ficció. El primer capítol es podrà veure per pantalla el dissabte 14 a dos quarts de deu del vespre. L’emetrà TAC12 i també es podrà veure a una vintena de televisions de la Xarxa i, a la carta, per Laxarxa+.