El Mercadal compleix amb gairebé totes les expectatives

A dues setmanes de Santa Úrsula, la Colla Vella va sortir del Mercadal amb bones sensacions, tot i no poder acabar de completar els dos grans castells que hi va portar, el 4d9fp , sobretot, el 2d8sf.

Els rosats van obrir plaça amb el seu vaixell insígnia, que per primera vegada enguany només va quedar en carregat després que el pilar no aguantés dues sotragades ben aviat. Tot i la caiguda, a la segona ronda els de Manel Urbano van enfrontar-se al repte de descarregar per primer cop enguany el 2d8. Un castell que va presentar millors mides que el de Sant Fèlix, però que, novament, no va tenir prou gas per descarregar-se. Van tancar l'actuació amb el 4d9f i el pd7f per centrar-se ja en la diada del dia 22 a la plaça del Blat.

ÈPICA VILAFRANQUINA

També van portar la Gamma Extra a Reus els Castellers de Vilafranca. Els verds van completar amb molt de treball i un intent desmuntat el 2d9fm primer i ja directament amb tota l'èpica del món el primer 5d9f que descarregaven aquesta temporada. Van tancar l'actuació amb el 4d9f.

TRIPLETA DE LA JOVE

I qui va complir amb el programa que duien al cap des del primer moment va ser la Jove de Tarragona. Els del Cos del Bou van descarregar una tripleta màgica treballada, sobretot pel que fa al 4d9f, a la que van sumar el segon pd6 descarregat de la temporada. Tot abans de tornar a posar el focus en la Gamma extra i en el 5d9f aquest pròxim diumenge al Vendrell.

També van descarregar la tripleta màgica uns Capgrossos de Mataró a qui la manca d'efectius va fer desistir de la Gamma extra en forma de 2d9fm.

DECEPCIÓ REUSENCA

La cara amarga de la diada la van viure els locals Xiquets de Reus que, tot i descarregar un molt bon 2d8f d'entrada, van ensopegar a la segona ronda amb el seu gran objectiu, un 3d9f que es va trencar massa aviat i que va marcar ja la resta de la diada reusenca.