Torredembarra i Altafulla s'uneixen per millorar el camí de ronda

El passeig de Torredembarra a Altafulla resseguint la línia de la costa millorarà notablement de cara a l'any que ve. Ambdós municipis han unit esforços per presentar un pla conjunt de millora del camí de ronda als pressupostos de l'Estat.

Els dos avantprojectes ja estan enllestits i de cara al novembre s'unificaran i s'entregaran a Costes de l'Estat amb l'esperança de comptar amb una partida que podria estar al voltant del milió d'euros.

Les actuacions tindran en compte l'impacte en l'entorn i només s'utilitzaran materials com fusta, descartant el formigó. Torredembarra i Altafulla celebren haver trobat aquesta sintonia per guanyar força de cara a tenir més oportunitats de finançament.

Altafulla cami ronda

En el cas de la Torre, la principal actuació es durà a terme a l'entorn del Far. Aquí es construirà una plataforma i un mirador que serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda.

El tram de camí de ronda que va fins al Port també s'hi faran actuacions com la millora de punts de difícil accés o la instal·lació de baranes de seguretatFinalment, es relligaran els accessos a la platja del Canyadell amb el límit del terme municipal.

A Altafulla, els punts més afectats seran els dels voltants de les Termes de Mar. En primer lloc, es posarà una passarel·la en el tram que va de les termes al cap previ al Canyadell. També es connectarà el camí obert a principis del mandat passat amb aquest un passatge particular que és de trànsit públic.

Sí tot va bé, el renovat camí de ronda que uneix Torredembarra i Altafulla podria estar enllestit de cara a l'últim trimestre de l'any que ve.