El sector turístic enceta l'estiu al 80%

Platges pintades a tot color pels para-sols que aquest cap de setmana han inundat la Costa Daurada. Una imatge que s’ha repetit a les terrasses, on no era pas fàcil trobar una taula lliure. On també es dibuixava una imatge policromada de barrets i gorres era al centre de ciutats com Tarragona.

El cap de setmana de Sant Joan ha estat més que satisfactori per a les empreses del sector turístic, que han treballat, de mitjana, al 80% de la seva capacitat. D'ara endavant, hotelers i restauradors ja operen a tot ritme per atendre els visitants que fan cap a municipis com Torredembarra o Altafulla.

El bon temps ha propiciat que molts veïns del territori més proper hagin passat la revetlla i la resta del cap de setmana a la platja. També turistes arribats d’altres punts de l’estat, com l’Aragó, s’han desplaçat fins a Salou o Vila-seca per passar la calor a prop del mar.

És, per als empresaris del sector, una molt bona arrencada de campanya d’estiu i confien poder, almenys, mantenir aquest 80% d’ocupació durant els pròxims mesos.