L'ocupació mitjana per Sant Joan a la demarcació arribarà al 80%

Els hotels, càmpings i apartaments de la demarcació registraran una ocupació mitjana d'entre el 70 i el 80%. És la previsió de la Federació d'Hostaleria i Turisme, que veu com la baixada d'activitat de finals de maig ha donat peu a una temporada alta similar a la de l'any passat. En alguns casos, els empresaris noten una mica menys d'eufòria que l'any passat, el primer estiu postpandèmic.

La revetlla de Sant Joan és un atractiu per al turisme d'interior, que ara mateix és predominant. Un públic que valora l'aposta per la diversificació de la Costa Daurada potenciant activitats com el cicloturismePel que fa al visitant estranger, el britànic que arriba a la Costa Daurada a través de touroperadors és el que més es deixa veure.

Turistes salou 2023 hotel h10

Si ens fixem en els allotjaments, els càmpings pronostiquen una temporada al 100% a l'espera que s'omplin alguns forats a finals de juliol. El bon temps i les temperatures de rècord previstes concentren el gruix de visitants a la costa. Tot i que l'ocupació mitjana al litoral no és del 100%, alguns afortunats han penjat el cartell de complet.

S'espera que durant les pròximes setmanes s'incorporin la resta de perfils turístics habituals, com els francesos, que ja comencen a treure el cap.