PSC i PDeCAT treuen pit de les inversions que arribaran a Tarragona

El PSC fa bandera dels gairebé 300 milions d'euros d'inversió que, finalment, destinaran els pressupostos generals de l'Estat a Tarragona. Per als socialistes, això posa la demarcació al mapa d'inversions i en destaquen algunes partides com les del Port i l'Aeroport, l'autovia A-27, la nova estació de PortAventura-Salou o el Corredor del Mediterrani.

Més enllà de les obres que s'executen, també posen el focus en els estudis que s'han encarregat. Posen d'exemple l'estudi que ha de valorar la viabilitat de traslladar el pas dels trens de mercaderies per l'interior o els nous accessos a les autopistes.

El PDeCAT remarca la desena d'esmenes incorporades

També aquest dilluns, des del PDeCAT han presentat la desena d'esmenes que han aconseguit introduir als pressupostos per al Camp de Tarragona. Els demòcrates destaquen la seva postura allunyada de l'oposició frontal als comptes.

Les partides més importants incorporades amb les esmenes recauran en municipis com Vila-seca i Salou. Per al primer hi haurà una partida de 500.000 euros per a la remodelació del Passeig Marítim i 100.000 més per a la redacció de l'estudi de la futura remodelació de l'estació de ferrocarril. Pel que fa a la capital de la Costa Daurada, s'ha aconseguit una nova partida de mig milió per continuar el camí de ronda. També s'ha introduït una partida de 400.000 euros per al Monestir de Poblet que permeti mitigar les pèrdues causades per la pandèmia.