Alarma al sector turístic i hostaler de la Costa Daurada, no hi ha turistes

Passeig Jaume I de Salou buit. Terrasses sense gent i molts hotels i establiments tancats. Fins i tot els pàrquings de peu de platja hi ha poca ocupació i això que són gratuïts. Imatges completament atípiques de mitjans de juliol a la capital de la Costa Daurada. La pandèmia ja va entreveure una mala temporada turística però les previsions s’estan complint en els pitjors dels casos.

Tots els turoperadors britànics no han programat cap viatge a casa nostra i el mercat francès i nacional no està responent de la manera que s’esperava. A banda, els recents rebrots de Lleida i Aragó no han ajudat gent a la situació. Les reserves han baixat i hi ha moltes cancel·lacions.

Actualment el moviment turístic a la Costa Daurada és pitjor al d’un mes de maig, només hi ha disponibles el 35% de llits, quan de normal les xifres a mitjans de juliol estarien al 100%. En el millor dels casos el sector creu que arribaran a obrir un 70% dels establiments d’hostaleria i turisme aquest estiu. Ara només pensen a passar pàgina d’aquesta temporada negra i creuar els dits perquè la de l’any que ve sigui normal.