Una desena d'instal·lacions artístiques guarneixen Vila-seca per Sant Jordi

Els alumnes de l'Escola d’art i disseny de de la Diputació de Tarragona s’han reinventat un any més per guarnir Vila-seca per Sant Jordi. Una desena d’instal·lacions artístiques convertiran set espais de la ciutat en un petit museu al carrer on les roses, els llibres i els dracs seran protagonistes.

A la plaça de l’Església Vella de davant del Celler, per exemple, hi trobarem un drac adormit al voltant d’unes roses. Una imatge amable de la llegendària fera ferotge que va posar a prova Sant Jordi.

Un dels altres espais guarnits és el de la plaça de Voltes, que ens fa reflexionar sobre la relació entre els llibres i una natura cada vegada més amenaçada. A pocs metres, ens trobem un riu de roses al carrer Comte Sicart. L’autora, la María Jesús, valora l'oportunitat que dona l’Ajuntament de Vila-seca i la Diputació als joves creadors com ella.

Art vila seca sant jordi

Un dels espais més guarnits serà el jardí del Castell, que comptarà amb tres instal·lacions que completaran un recorregut artístic amb punt d’inici al portal de Sant Antoni. El consistori celebra poder dur a terme un any més aquesta iniciativa que reivindica el talent del territori.

Per completar el Sant Jordi vila-secà més artístic, la biblioteca municipal ha fet un recull de totes les instal·lacions que han guarnit la diada des del 2016.