Abdessamad Oukhefen i Victoria Pradilla s'emporten la Cursa Solidària de La Pineda

Uns 350 atletes van prendre part d’una prova que s’ha convertit en un clàssic del mes de febrer. La meteorologia va permetre gaudir d’un matí perfecte d’esport amb l’avinguda Pau Casals com a centre neuràlgic de les curses de 10 i 5 quilòmetres.

Abessamad Oukhelfen i Victoria Pradilla van ser els guanyadors del circuit llarg, que completa diversos tombs a la zona de major potencial turístic del barri marítim de Vila-seca. És la setena edició d’aquesta cursa de caràcter solidari i que va recaptar fons per a l’Associació Cel Blau de Tarragona. Els millors en la prova menys llarga, la de 5 quilòmetres, van ser Sergio García i Isabel Jiménez.