CH Vila-seca - Reus Deportiu B (2-5)

Primer partit a casa de la fase 2 de la Nacional Catalana i primera derrota del CH Vila-seca, sempre a remolc contra el filial del Reus Deportiu i que abandona les places de repesca.

Cinquè classificat, quedaria fora de la pugna per reenganxar-se amb els de dalt per l'ascens a OK Plata, que és el camí més curt per assolir la permanència. Els últims quatre de la taula cauran al 'playout' definitiu, un llarg camí de rondes per no descendir a Primera Catalana.

Queden encara sis jornades, però ser estable com a local és vital per no haver de competir a domicili mancat de punts. El Reus Deportiu B va defensar correctament un marcador sempre favorable, marxant al descans amb el 0-2.

Fede Bocchi va retallar distàncies durant la segona meitat i Pol Cabré va ampliar un altre cop la diferència amb l'1 a 3. El mateix Bocchi va situar el CH Vila-seca amb opcions de nou, però Òscar Bonillo i Pau Pellicer van sentenciar el derbi territorial de la categoria.

La derrota es produeix després d'estrenar com a visitant i amb un punt el segon tram competitiu dels de Vila-seca. La competició s'atura ara per la festivitat de carnaval; així, els grocs no jugaran fins al 6 de març quan passaran per la pista del Voltregà B.