Neix un segell discogràfic de música electrònica a Vila-seca

Señorita Records funciona des de fa mig any amb l’impuls del compositor i productor Djego Silber. Ara busca talents al Camp de Tarragona per donar-los impuls a través de les plataformes digitals.

Podem trobar propostes musicals de Djego Silber a diverses plataformes digitals. El compositor i productor hi exposa la seva música electrònica. Ho fa a través també del seu propi segell discogràfic. Instal·lat a Vila-seca, Señorita Records fa mig any que funciona. Més enllà de ser un altaveu de la música del seu impulsor vol convertir-se en punt de trobada de l’electrònica creada al Camp de Tarragona.

Djego Silver ha unit en aquest projecte les seves grans passions, la música electrònica i la producció. Durant els últims vint anys ja ha treballat en aquest sector entre Asia i Espanya. Utilitzar les plataformes digitals és la millor manera que té per connectar amb els seus seguidors i seguir distribuint la seva música.

La nova discogràfica preveu dos vessants musicals. Una centrada a música dance, house i pop dance; i una altra dedicada a un so més club i electrònic. De moment, en l’aventura de Señorita Records acompanya a Djego Silber la cantant Estela. El segell discogràfic espera aviat ampliar la nòmina d’artistes apostant pel talent que creuen atresora el Camp de Tarragona.