Cornellà - CB Valls (62-67)

Punt final a la ratxa de quatre jornades sense guanyar dels de Francesc Canals, que s'han desfet d'un rival fet també per competir a la part alta però que pateix a la zona baixa de la Lliga EBA. D'aquesta manera, els vallencs s'oxigenen just abans del Nadal. 

Amb un balanç de 5-7 l'equip es manté fora de la zona de possible descens de categoria i agafa aire després de travessar la pitjor ratxa de resultats dels últims temps. L'arribada del veterà Alejandro Alba, autor de 7 punts i 6 rebots en 22 minuts, ha sentat bé a l'equip per serenar-se i deixar enrere la por a perdre de setmanes anteriors. Igual d'important és que Ryan Edwards mostri tot el seu potencial com avui per signar uns números individuals notables: 22 punts i 11 rebots, irregular des de la línia de 2 (6/15) però encertat des de fora (3/4) per obrir la defensa del Cornellà.

El següent compromís del CB Valls esperarà fins al 12 de gener, a casa i contra el CB Salou. Serà el primer derbi del conjunt de la capital de l'Alt Camp al seu pavelló. Un partit que narrarem en directe a TAC12. 

Parcials: 18-17, 9-13, 21-18 i 14-19

Fitxa del partit: 

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015525&med=0

Foto: Twitter @basquetcornella