Francesc Canals (CB Valls): "No vam estar tan malament però és un toc d'atenció"

Ni la derrota tan contundent va ser justa ni la imatge del Club Bàsquet Valls respon a les exigències de la temporada. Francesc Canals fa autocrítica després de caure per 30 punts de diferència contra el Mataró i considera que la Lliga EBA no oferirà concessions a ningú. Si els vallencs volen optar a tot, han d'aprendre la lliçó.

Durant fases puntuals del partit l'encert del Mataró va ser escandalós, especialment des de la línia de triple. Just el contrari que el Club Bàsquet Valls, que en cap moment va trobar una via per capgirar el resultat. El debut al Joana Ballart va fregar el malson però el cos tècnic creu que seria injust carregar durament contra la plantilla. Sense dramatismes, hi ha deures pendents.

Cap jugador vallenc va aconseguir dobles dígits anotadors i el rendiment col·lectiu va allunyar-se del vist en la primera jornada de la Lliga EBA a Martorell. Només s'han disputat dos enfrontaments i aquest dissabte l'equip es desplaçarà a la pista del Calvià, on competirà a partir de dos quarts de cinc de la tarda.

El viatge en avió limitarà el descans de l'expedició, que sortirà el mateix dia de partit a les 6 del matí en direcció a l'aeroport del Prat.