L'Escola Valls Futbol vol créixer apostant pel futbol femení

El futbol femení tornarà a l’Escola Valls Futbol la temporada que ve. Si més no, aquesta és la voluntat de la directiva del club, que aquestes setmanes està realitzant jornades de portes obertes per captar jugadores. El primer objectiu és bastir un conjunt amateur per competir en futbol onze.

Amb la confecció d’un equip femení, l’Escola Valls Futbol, recuperaria un amateur femení després d’una dècada d’abandonament. El club vallenc va gestionar el sènior femení del Nàstic fins a l’any 2013, però des de llavors no havia tingut cap més equip de categoria femenina. Ara la directiva creu que es donen les condicions per oferir també oferta formativa de futbol femení. Una oferta que a la capital de l’Alt Camp ha monopolitzat durant els últims quinze anys l’Atlètic Valls.

Durant les últimes setmanes una vintena de noies s’han apropat a les instal·lacions del Vilar per participar de les jornades de portes obertes que ha impulsat l’Escola. L’entitat vallenca confia poder bastir equips de futbol set de categories formatives. Els coordinadors de l’Escola asseguren que només amb l’interès mostrat per famílies que ja tenen fills jugant als equips de l’Escola hi ha suficient demanda per assegurar el projecte.