Els Teatres de Valls programen talent local pel 2024

Tot a punt als Teatres de Valls per arrencar un nou semestre de programació cultural. Seran 17 espectacles, 4 per al públic familiar i 5 amb estricte segell local. El tret de sortida d’aquesta temporada vindrà de la mà d'‘Ascendent", un solo de dansa de 50 minuts amb caràcter intimista i terrenal.

En la plana musical, el Centre Cultural celebrarà els 200 anys de l’estrena de la 9a Simfonia de Beethoven, amb la Franz Schubert Filharmonia, i també farà parada en aquest escenari el violinista libanès Ara Malikian. Pels volts del 8 de març, la programació es vincularà amb la figura de la dona des de diversos àmbits. És el cas de l'espectacle "Memòries Oblidades", o la proposta de literatura musicada amb les veus de Maria Jacobs, Anna d'Ivori, Nerea Bassart i Txell Mas.

DOCUMENTAL I TEATRE

També hi haurà espai per a la preestrena del documental sobre l’aviadora vallenca Dolors Vives Rodona. Altres obres que pujaran als escenaris vallencs són l’assaig "Instruccions per fer-se feixista", el conte "Elling" i "La festa", una coproducció de Teatres en Xarxa i el Teatre Nacional de Catalunya.

Les entrades per a cada espectacle es podran comprar a partir del 17 de gener a la web municipal i a la guixeta del Teatre Principal. Els abonaments ja estan a la venda i, per ara ja se n’han venut un centenar més que l’any passat a aquestes dates amb la xifra rècord de 572.