Els Pastorets Principals de Valls exhaureixen localitats

Els Pastorets Principals de Valls faran una sessió extra i matinal aquest dissabte després d’haver esgotat entrades per la resta de funcions programades durant aquestes festes. Fins ara, el Grup del Teatre Principal ha realitzat dues representacions exitoses en què s’han pogut veure novetats subtils respecte edicions anteriors.

Els espectadors omplen el teatre en espera que els Pastorets Principals de Valls surtin a escena per representar el clàssic nadalenc. A bambolines, nervis i corredisses coincidint amb els últims retocs abans d’iniciar la segona de les entregues d’uns Pastorets a la vallenca que arriben amb novetats subtils.

El primer tast de la renovació d’enguany el trobem ja al pròleg de l’obra. El Grup del Teatre Principal ha recuperat el quadre de la creació com a pòrtic de la història, com es feia anteriorment. A nivell d’imatge, s’ha renovat el vestuari de les forces del mal, amb especial atenció als pecats capitals, i també, a banda d’incorporar nous jocs de llums, s’han col·locat tarimes estratègicament per donar volum a l’escenari. Sobre aquest, una setantena d’actors i molta feina darrera per donar vida a l’eterna lluita entre el bé i el mal.

HI HAURÀ UN PASSI EXTRA

Els pastors Fredolic i Garrafó són els protagonistes de l’adaptació del clàssic nadalenc que presenta el Grup del Teatre Principal. La nomenclatura no és l’única llicència que es prenen els Pastorets de Valls. La proposta també inclou cançons pròpies i música en directe, a banda de les tradicionals picades d’ullet a l’actualitat local i internacional, presents al llarg de l’obra. Una representació que es repetirà fins a set vegades aquestes festes, ja que el Grup del Teatre Principal s’ha vist obligat a obrir una sessió extra matinal aquest dissabte després d’esgotar entrades en totes les funcions previstes fins al dia de Reis.