Els joves de Valls s'endinsen en el món de l'esport adaptat

Conscienciar-se de la dificultat que suposa practicar esport patint alguna discapacitat i aprendre dels valors de superació que suposa per a les persones que les pateixen. Aquest ha estat l’objectiu principal de la jornada dedicada a esport adaptat en què han participat escolars de Valls. És la novena edició d’una proposta emmarcada dins la setmana de les capacitats que vol comprometre els estudiants de secundària.

En la jornada els alumnes de secundària participants, dels tres instituts de Valls, han pogut practicar diversos esports adaptats, exercitar-se amb els ulls embenats o amb les extremitats lligades o utilitzant cadires de rodes, entre altres elements. Un tast preparat per responsables d’entitats que treballen amb persones amb diversitat funcional.

La Jornada Adapta’t a l’Esport, organitzada a les instal·lacions del Vilar, forma part del programa d’actes de la 12a Setmana de les Capacitats, organitzada per commemorar el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat. En total hi han participat més de 400 escolars de Valls.