Un any sense perdre al Vilar

Quan s'afirma que el Vilar és un fortí no es diu per qualsevol cosa. I és que ja fa un any que la Unió Esportiva Valls no perd com a local. L'última derrota data del 27 de novembre del 2022; aquell dia, els de Manel Cazorla van caure per un contundent 0-3 davant el Viladecans. Va ser un cop dur, però va suposar un abans i un després en els partits a casa. El canvi de dinàmica es va gestar en el derbi contra el Reddis, amb una victòria vibrant amb remuntada en els últims minuts.

Des d'aleshores, el Valls acumula 15 partits sense perdre al Vilar. El balanç global, a cavall entre la temporada passada i l'actual, és de 12 victòries i 3 empats, amb 28 gols a favor i 9 en contra. Estadístiques immaculades que s'expliquen, sobretot, per l'inici d'aquest curs, en el qual els blanc-i-vermells acumulen un ple de triomfs, cinc en cinc duels, amb vuit gols a favors i només un en conta.

SET DE SEGUIDES

En aquests moments, la ratxa dels vallencs a casa és de set victòries consecutives, amb les cinc d'aquest curs i dues per acabar la temporada passada. De fet, els tres empats d'aquest any natural van arribar de forma consecutiva, després de cinc triomfs seguits, començant amb el del Reddis.

La ratxa com a local de la Unió Esportiva Valls es posarà a prova aquest cap de setmana. Una prova de foc, de fet, perquè qui visitarà el Vilar serà el líder de la lliga Elit: el filial del Centre d'Esports Sabadell. Els arlequinats són un bon visitant, amb tres victòries en cinc partits.