Victòria del CB Valls contra l'Igualada (63-57)

El Club Bàsquet Valls es va emportar per 63-57 un partit competit davant l'Igualada i que no es va resoldre fins al tram final. Els de la capital de l'Anoia van jugar al ritme que volien al primer període i, davant un Valls imprecís, van començar per davant al marcador gràcies a un 17-22. La defensa vallenca va millorar al segon període i un triple de Besora sobre la botzina va permetre als de Víctor Neila marxar als vestidors un punt per sobre: 34-33.

L'empat a 12 del tercer quart ho deixava tot per decidir en els últims 10 minuts. De nou poca anotació, molt ritme però poc encert. El Valls va tenir la calma necessària al tram final per emportar-se el partit. Besora amb 13, Marcus Vinicius amb 11 i Gonzalo Baltà amb 10 van ser els millors dels de l'Alt Camp.

Amb el triomf, el conjunt de Víctor Neila continua com a tercer classificat. Bisbal Bàsquet i Mollet tampoc van fallar i ocupen una setmana més les dues primeres posicions d'aquest grup de lliga EBA.