Els Amics de la Música de Valls produiran un nou concert participatiu

La bona acollida que ha tingut enguany, pel que fa a públic i cantaires, el Messies de Händel participatiu que s’ha interpretat a Valls ha animat els Amics de la Música a produir una segona edició de la proposta amb canvis ambiciosos i significatius. El format serà el mateix però amb un concert únic d’una obra encara per definir pels volts de Nadal.

Com a novetat la proposta incorporarà orquestra, en aquest cas la Camerata XXI. Aquesta acompanyarà un cor nodrit de cantaires amateurs. A diferència de la primera edició, focalitzada a Valls, però, s’amplia el radi d’acció traslladant la proposta a altres ciutats del Camp de Tarragona que també podrien aportar cantaires i acollir un concert.

OBJECTIU COMPLERT

Concebut com una eina per promoure la música clàssica, el Messies participatiu produït pels Amics de la Música ha complert el seu objectiu. Una trentena de cantaires amateurs han acompanyat el Cor Ciutat de Tarragona dirigits per Xavier Pastrana participant d’un projecte professional i dimensionat. En les dues primeres entregues de la trilogia de Händel unes 400 persones han omplert l’església de Sant Joan.

Els impulsors de la iniciativa esperen repetir aforament diumenge que ve a les set de la tarda amb la interpretació de l’última part en què es va seccionar l’obra. És el concert que serveix per tancar la temporada de Nits de Clàssics dels Amics de la Música de Valls.