Un mes d'abril fatídic per a la UE Valls

Una jugada ho hauria pogut canviar tot. Minut 93 de partit, zero a zero al marcador i el remat de Joel Coch marxa fregant el pal de la porteria d'Alejandro Verdejo. Només 30 segons després l'àrbitre va xiular el final d'un derbi trepidant i on Reddis i Valls van demostrar perquè lideren la classificació del grup 3 de 1ª Catalana.

L'empat del Valls al camp del líder és meritori, però, beneficia als reusencs. El Reddis continua liderant en mà de ferro i quan només queden 12 punts per jugar-se li treu cinc al conjunt de Manel Cazorla. Malgrat tot, mentre les matemàtiques diguin que és possible, els vallencs, classificats ja virtualment per la Superlliga, continuaran lluitant. L'escenari per poder assaltar la primera posició no és impossible però sí improbable.  El Reddis només ha perdut tres partits en tota la temporada i es fa difícil pensar que ara pugui fallar en dos dels quatre duels que li queden.

LES OPCIONS PER SER LÍDERS

A més, el Valls, que ho ha de guanyar tot, tampoc passa pel seu millor moment i s'ha desinflat durant el mes d'abril. Un mes fatídic on no ha guanyat cap partit i només han pogut sumar 3 punts de 12 possibles. El calendari més proper tampoc beneficia, a priori, els interessos dels de l'Alt Camp. A la propera jornada els vallencs rebran al Vilar a un sempre perillós Santfeliuenc i l'altra a un Vilanova en ratxa que no ha perdut cap duel durant el 2023. Per contra, el Reddis jugarà aquest cap de setmana al camp de l'Ascó mentre que d'aquí a dues setmanes rebrà al Cambrils. Tots dos, equips de la part baixa. Els reusencs tancaran la temporada al camp del Catllar i rebent la visita del Martorell. El Valls ho farà enfrontant-se també a l'Ascó a casa i al Vilanova a domicili.