Panorama enganyosament favorable per rebre el Granollers

Panorama enganyosament favorable per al Club Bàsquet Valls per rebre aquest cap de setmana el Granollers. Els vallencs venen de descansar a causa de l'ajornament del partit contra el Barça B; un matx que s'acabarà jugant el dimecres al Joana Ballart i no en territori blaugrana. Aquest fet, però, fa que el del Granollers sigui el primer de tres compromisos de lliga en tan sols vuit dies.

Amb tot, els de Víctor Neila hauran d'afrontar el duel contra els vallesans dosificant-se en certa manera per arribar mínimament frescos de cara a les jornades més immediates. Això no treu que sigui un partit clau per mantenir-se a la part alta de la classificació contra un rival de la zona còmoda de la taula. No obstant això, el fet que el Granollers no acabi de desenganxar-se de la zona baixa no posarà les coses fàcils.

En la primera volta, els vallencs ja van doblegar el Granollers amb un contundent 61-82. Els homes de Víctor Neila tenen clar què cal fer per repetir aquell bon resultat. Els vallencs es plantaran al partit amb els dubtes de Fàbregas i Mateu. El CB Valls-Granollers es jugarà aquest dissabte a les sis de la tarda, amb connexions en directe al programa En Joc de La Xarxa.