CB Valls - FC Martinenc Bàsquet (58-57)

Victòria agònica i capital del CB Valls per 58-57 davant el Martinenc en un partit marcat pel poc encert ofensiu de dos equips acostumats a tot el contrari. Molt respecte, massa, fins a l'últim període quan va embogir tot. El 23-26 del descans i el marcador al final del 3r quart, 36-37, ja indicaven el que s'havia viscut fins llavors al pavelló Joana Ballart.

L'espectacle es va fer esperar, però va arribar els últims 10 minuts, que van tenir de tot. Encert des del més enllà de la línia del 6,25, per part dels dos equips en triples de tots els colors. I Besora molt desencertat fins aleshores va ser decisiu en anotar 11 punts en accions de molt de mèrit.  Adrià Trouvé es va sumar també a la festa general, primer en la jugada del partit i després en una porta enrere magnífica.

Tot, però, es va decidir als últims 14 segons. Triplàs de Camarasa per situar el 58-57 i pèrdua de pilota innocent dels locals. Per sort per al Valls, el Martinenc no va estar encertat ni a la primera ni a la segona opció de pilota de partit que van tenir.

El triomf dels de Víctor Neila permet al Valls seguir a dues victòries del Barça B, l'equip que ara mateix és segon, ocupa plaça de play-off d'ascens i que a més serà el proper rival dels de la capital de l'Alt Camp.