Dolç descans per a la UE Valls

Lider en solitari, mirant els rivals des de dalt, i en una dinàmica positiva que no se li recorda mai a primera catalana a la UE Valls. Els de la capital de l’Alt Camp arriben a la jornada de descans després d’encadenar cinc victòries consecutives i sumar 22 dels últims 24 punts possibles: un empat en vuit partits. Una ratxa inèdita que engresca i que convida a etiquetar l’aturada d’inoportuna, tenint en compte que podria refredar l’acceleració dels de Manel Cazorla. Tot i això, el descans també té la seva vessant positiva.

Per entendre el moment dolç dels vallencs ens fixem en els seus números. És el tercer equip del grup que menys gols rep: 19 en 17 partits; però sobretot destaca per la seva capacitat ofensiva. Ha marcat 40 gols, deu més que el segon equip més golejador del grup i compta amb el davanter més eficaç. Aito Serrano, amb deu dianes lidera la taula de golejadors. A l’equilibri entre la capacitat ofensiva i la sobrietat darrera hi ha la virtut, però pel tècnic el secret de la campanya es troba en la gana, la unitat i la capacitat d’un grup on tothom suma.

ES POT PENSAR JA EN L'ASCENS? 

El conjunt vallenc es troba en una situació immillorable per tornar a fer història. S’ha convertit en el rival a batre quan queden tretze jornades per tancar el campionat i té a l’abast l’ascens a tercera. El missatge però és prudent. Per poder competir per l’ascens s’ha anar partit a partit. Per remprendre el camí encara s’haurà d’esperar una setmana.