Els Pastorets Principals de Valls tanquen la temporada omplint a totes les representacions

Els Pastorets Principals de Valls tancaran el dia de Reis la temporada de representacions. En aquest cicle nadalenc n’hauran realitzat sis en total, totes elles amb el cartell de complet. Un èxit per un primer any de represa després de la pandèmia en què s’hi ha involucrat més gent que mai. Fins a un centenar de persones han fet possible l’obra.

L’escenografia i el fil argumental dels Pastorets Principals de Valls han mantingut la seva idiosincràsia habitual. Les aventures d’en Fredolic i en Garrafó, els dos pastorets que protagonitzen l’obra adaptada del clàssic català a Valls han seguit el guió, amb música en directe, coreografies i cançons pròpies que s’han acompanyat d’aclucades d’ullet sarcàstiques vinculades a l’actualitat.

Per al Grup del Teatre Principal, però, aquests Pastorets han significat un nou impuls per rejovenir l’entitat. Després del parèntesi derivat de la pandèmia, la representació s’ha reprès amb més força que mai. Fins a un centenar de persones s’han implicat en el projecte per fer-lo possible.

Dissabte serà l’última de les sis representacions que el Grup del teatre Principal ha realitzat durant aquest cicle nadalenc. Com en totes les restants s’ha penjat ja el cartell de complet. En total més de 1.500 persones hauran passat pel Teatre Principal per gaudir de l’al·legoria nadalenca que recrea l’eterna lluita entre el bé i el mal.