×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 354

Aquesta UE Valls té personalitat

La Unió Esportiva Valls va quedar-se lluny de la seva millor versió i va merèixer perdre a Martorell. Ho diu el resum del partit que vam recuperar a la tele a inicis de setmana i també el mateix entrenador, Manel Cazorla. Ell ni tan sols necessita estirar l'orella del vestidor perquè explica que els jugadors també són molt conscients de l'accident en forma de 3 a 0 contrari.

El tècnic explica que concedir regals en excés és un luxe que ni es poden permetre ni permetran pas. Per aquest motiu marca una enorme diferència entre l'actual projecte i el que va mostrar-se irregular durant el tram d'arrencada de la Primera Catalana, el curs passat.

Portem tan sols dues jornades i els vallencs sumen tres punts, els assolits a un Municipal del Vilar que obrirà les portes per rebre el filial del Prat de Segona Federació. Els del Llobregat han patit dues derrotes consecutives, però sempre han disposat d'opcions clares de puntuar. Si la Unió Esportiva Valls vol ser fix de la zona capdavantera, de casa hauran d'escapar-se pocs caps de setmana.

Amb inici a les 12.30 hores d'aquest diumenge, horari poc habitual, els de l'Alt Camp no pateixen cap baixa per al compromís lliguer davant la segona plantilla del Prat.