Pot ser la millor versió inicial de la UE Valls de la història recent

L'última vegada que la capital de l'Alt Camp va gaudir d'un inici perfecte amb dues victòries consecutives va ser a principis de setembre del 2016 i guanyant contra el Cambrils i el Batea. Allò va ser a Segona Catalana i ara, una divisió per damunt, millorarà els registres recents si s'emporta els punts del primer desplaçament del curs.

La Unió Esportiva Valls va estrenar-se de manera convincent a casa i contra el Catllar, amb capacitat per remuntar el 0 a 1 d'inici. Això hauria d'aportar una important dosi de tranquil·litat al vestidor que, si fa o no fa, s'assembla molt al de la campanya passada, quan va ser actor fidel de la part alta de la classificació.

El novembre del 2021, els vallencs van empatar sense gols a la gespa del Martorell, pròxim oponent i que arriba de perdre davant el Santfeliuenc. El duel al Vilar de la segona volta també va acabar en taules.

Amb la baixa de Xavi Fabra, que va patir un fort cop l'enfrontament passat, el Martorell - UE Valls es jugarà diumenge a les 12 hores.