UE Valls - El Catllar (2-1)

Derbi per obrir la lliga de Primera Catalana i remuntada dels de Manel Cazorla contra un batallador El Catllar que sempre posa les coses difícils tot i jugar en inferioritat l'última mitja hora.

El paper d'Aitor Serrano ha sigut decisiu, ja que ha aconseguit els dos gols del conjunt local. Amb l'1 a 1, els del Baix Gaià s'han quedat amb 10 homes per l'expulsió d'Erik Barroso. I, malgrat que el control inicial de la pilota ha sigut per a la UE Valls, els d'Àlex González s'han avançat gràcies al mateix Barroso, de vaselina (17').

Ha costat aixecar-se del sotrac, però abans del descans la UE Valls ha sumat noves aproximacions fins als tres pals defensats per Gonzo. Per sota encara, Cazorla ha apostat pels canvis a la recerca d'una millora en forma de gol a la segona meitat. I ho ha obtingut, ja que l'1 a 1 ha estat possible després d'una acció iniciada des de la banda esquerra i on Aitor Serrano batalla absolutament sol davant els contrincants per fer-se lloc a l'àrea gran i acabar marcant (57').

Poc després de l'expulsió patida pel Catllar, Serrano ha connectat amb encert una passada de Toldrà per assolir el 2 a 1 definitiu. Ordenat al darrere a les acaballes, la UE Valls arenca així amb bon peu la campanya i pot centrar-se ja en el primer desplaçament del calendari, que es produirà diumenge i al camp del Martorell (12 hores).