Queda en llibertat un dels dos implicats en els últims incidents greus a Valls

Un ampli dispositiu policial al centre de Valls va tancar-se amb la detenció de dos dels principals sospitosos d’estar darrera de l’escalada d’incidents greus que s’ha viscut a la capital de l’Alt Camp les últimes setmanes. Un d'ells ha quedat en llibertat aquesta tarda i l'altre passarà a disposició judicial les pròximes hores.

Es tracta de dos individus de 29 i 38 anys. Tots dos homes tenien ordres de detenció vigents i se'ls investiga per diversos delictes contra el patrimoni. El més jove seria el presumpte autor de la crema del vehicle de la Policia Local de Valls, aquest passat dilluns al vespre. Als detinguts també se’ls vincula, entre altres fets delictius, amb l’encastament d’un cotxe contra la façana d’un bar a la capital de l’Alt Camp.

Les detencions han alleujat la sensació d’inseguretat a Valls. Des de l’Ajuntament s’ha volgut destacar la coordinació entre Mossos i Policia Local en l’operació al temps que també s’admet que l’actuació policial és un primer pas per revertir la situació d’inseguretat al municipi, però que encara queda feina per fer.

La investigació liderada per la Unitat d'Investigació de Valls continua encara oberta i no es descarten més detencions. En el dispositiu policial hi van participar unitats de seguretat ciutadana, d'investigació, de l'ARRO, la unitat d'helicòpters de Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Valls.