Sant Cugat - CB Valls (63-88)

Victòria contundent del CB Valls per deixar clar que, arribi o no amb opcions de 'play-off' a les acaballes de la fase regular, no perdrà la cara a la Lliga EBA fins que s'acabi la temporada. Cert és que davant hi havia un Sant Cugat que travessa una greu crisi esportiva, amb peu i mig a Copa Catalunya i sense victòries des del desembre, però és una pista on CB Salou i El Olivar, dos dels favorits de la part alta, van patir anteriorment per sumar el triomf.

L'equip s'ha refet de l'absència per lesió d'Oriol Besora, que se suma a la ja coneguda i definitiva de Marcus Vinicius. No ha estat l'únic inconvenient previ perquè Adrià Trouvé, malalt des d'hores abans, gairebé no ha sumat minuts a pista avui.

Els 15 punts d'avantatge després del primer quart han aportat calma i confiança als d'Oriol Pozo, liderats per David Loras i Emilio Martínez, autors de 8 i 7 punts durant els 10 minuts inicials. La diferència ha anat a més fins al descans, i s'ha convertit en escandalosa durant el tercer període: 31-73 quan quedaven encara més de quatre minuts per afrontar el darrer quart. L'estona restan ha sigut un autèntic tràmit per a tots dos equips.

David Loras ha acabat el vespre amb 22 punts i 6 rebots, mentre que Jonathan Medina ha arribat als 17 punts amb un sol tir fallat.

L'EBA del CB Valls continuarà diumenge (13 hores) i al Joana Ballart contra l'Es Castell (8-10). Els de l'Alt Camp són cinquens (10-7) a dues victòries de la tercera plaça quan resten quatre jornades. Els dos millors tercers classificats dels tres grups existents accediran a la següent ronda.

Parcials: 13-28, 14-21, 21-28 i 15-11.

Estadística del partit:

https://baloncestoenvivo.feb.es/partido/2219423

Foto de portada: @UESC_SantCugat