Acabar bé per continuar millor

Sense lesionades, el CB Valls acomiada la primera fase de la Copa Catalunya contra el Joventut Les Corts al Joana Ballart (dissabte, 18 hores). D'aquí a 15 dies arrencarà la lligueta per la permanència i guanyar ara continua sent rellevant tan sols per a l'aspecte anímic i no pas classificatori.

La següent ronda constarà de grups de quatre que encara no poden definir-se ja que l'actual cuer, el Cornellà, arrossega un partit pendent, a banda del previst aquest cap de setmana. En qualsevol cas, les vallenques no miren més enllà del Joventut Les Corts, pròxim oponent d'un tram d'arrencada de curs marcat per les baixes.

Tots dos equips es coneixen molt bé perquè van creuar-se aquest dimarts i en el duel d'anada ajornat a finals de novembre per culpa de la COVID. El triomf a Barcelona va ser local (64-41). El CB Valls és penúltim (3-12) i té encara per darrere el mateix Cornellà (2-12). Veurem si el desgast físic passa o no factura a l'equip de Benet Ibáñez, que ha acumulat en un curt període de temps diversos compromisos endarrerits anteriorment per la crisi sanitària.